Aanmelden

Besparen met
zonnepanelen

Besparen met
zonnepanelen

We rekenen het graag even voor.

U krijgt een aanbod van ons om vier, vijf of zes zonnepanelen te huren. Dit is afhankelijk van de ruimte op het dak en hoeveel bewoners we de kans willen geven om zonnepanelen te huren. Deze stroom hoeft u niet af te nemen van uw energieleverancier, maar koopt u in wezen van de Alliantie. De rest van de stroom die u nodig heeft, neemt u gewoon af van uw huidige energieleverancier. U blijft hier dus gewoon klant.

Doordat u een groot deel van uw stroom niet meer van uw energieleverancier afneemt, daalt uw energierekening. Uiteraard betaalt u de Alliantie wel een bedrag voor het huren van de zonnepanelen. Deze huurkosten zijn echter lager dan de besparing op uw stroomrekening. Zo houdt u elk jaar een mooi bedrag over dat u voor andere dingen kunt gebruiken.

 

Het berekenen van de besparing wekt bij de meeste huurders vragen op. Is dat bij u ook het geval? Twijfel dan niet en neem contact met onze klantadviseurs op. Zij leggen het graag nog eens rustig aan u uit.

 

Let op: Dit is een besparingvoorbeeld. Bekijk uw besparing in de aanbodbrief.

In het voorbeeld hieronder gebruiken wij een stroomtarief van €0,40 per kWh, op basis van het prijsplafond per 2023.  Kijk uw tarief goed na om uw besparing uit te rekenen.

Rekenvoorbeeld

Rekenvoorbeeld

6 panelen leveren u 1350 kWh per jaar

Verlaging van uw huidige energierekening

€540

Huurprijs van de 6 zonnepanelen per jaar

€196

Uw besparingen per jaar

€344

Vragen?

Vragen?

Wij begrijpen dat u precies wilt weten hoeveel uw besparing kan worden. Dit kunt u vinden in de overeenkomst die u heeft ontvangen. Maar kunt natuurlijk ook altijd bellen of mailen met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder.