Aanmelden

Zo werkt het!

Zo werkt het!

Zonnepanelen voor huurders van appartementen.

Uw wooncomplex is geselecteerd voor zonnepanelen. Misschien liggen ze inmiddels zelfs wel op uw dak. U en uw buren kunnen gebruik maken van deze zonnepanelen door ze te huren. Hieronder leest u hoe dit in zijn werk gaat en hoe u hiervan kunt profiteren. Let op: het is mogelijk dat het dak niet groot genoeg is, daarom geldt in sommige gevallen op = op.

 

Zo werkt uw zonnesysteem:

  1. Wij leggen de zonnepanelen op het dak van uw wooncomplex. Deze leggen we aan in setjes van een aantal zonnepanelen.
  2. Wanneer u zonnepanelen huurt gebruikt u automatisch zonnestroom. U hoeft hier verder niets voor te doen.
  3. Bent u overdag niet thuis en gebruikt u de zonnestroom niet? Dan vloeit deze via uw meter naar het net. Wanneer u thuis komt krijgt u deze stroom alsnog van uw energieleverancier.

U beslist zelf

U kunt zelf beslissen of u gebruik wilt maken van ons aanbod om zonnepanelen te huren. Bij twijfel adviseren we u om met ons te bellen. Wij rekenen graag voor u uit of het zin heeft om mee te doen. Wilt u niet meedoen? Dan hoeft u niets te doen.

De zonnepanelen

De Alliantie heeft de Zoncorporatie gevraagd om binnenkort zonnepanelen op uw wooncomplex te plaatsen. In de brief staat wanneer dit gebeurt. De installatie van een zonnesysteem duurt vaak een week. Het aansluiten van uw meterkast duurt niet meer dan 1 a 2 uur.

Geen gedoe

De Alliantie zorgt ervoor dat de zonnepanelen geïnstalleerd worden en dat uw woning wordt aangesloten. Ook zorgen ze voor het onderhoud van het systeem. U heeft hier geen omkijken naar.

Beperkt aanbod

Het aantal zonnepanelen dat op het dak past, is beperkt. Wacht dus niet te lang, want we kunnen misschien niet iedere woning aansluiten op de zonnepanelen.

Geen post ontvangen?

Hebben de buren uit uw woongebouw een brief ontvangen en u niet? Neem dan contact met ons op. Ook is het mogelijk dat uw wooncomplex nog niet aan de beurt is. U kunt dan (nog) geen zonnepanelen huren. In de toekomst kan dit wel veranderen.

Servicekosten

De kosten van de huur van de zonnepanelen kunt u vinden in de aanbodbrief. Dit bedrag wordt automatisch verrekend in de servicekosten. Daarom blijft dit bedrag hetzelfde. De besparing realiseert u ook automatisch, via een verlaging op uw energierekening. In uw aanbodbrief leest u hoe de besparing is berekend.

Meedoen?

Wilt u ook zonnepanelen huren? Laat dit dan vandaag nog weten door u aan te melden via deze website. Heeft u een overeenkomst per post ontvangen? Stuur deze in de bijgevoegde antwoordenvelop naar ons op. U kunt deze ook inscannen en mailen naar de-alliantie@dezoncorporatie.nl. Uiteraard kunt u ook altijd bellen: 020 - 723 92 92.

Ik doe mee! Ik heb nog een vraag